80048823 Msn Hata Kodu Çözümü

|

Msn’e giremeyip 80048823 hata kodu çıkıyorsa yapmanız gereken işlemler >>>

1. Bilgisayarın saatinin doğru olması gerekiyor — saate çift tıklayıp
2. Eğer şifre hatırla işaretli değil ise şifreyi doğru yazdığına emin ol (büyük harf küçük harf- önce notepad e falan yaz orda gör doğru yazdığını sonra onu kopyala ve yapıştır).
3. Şifreni 10-12 karakterden az olacak şekilde değiştir http://memberservicesnet.passport.com/memberservice.srf
4. ZoneAlarm Norton Internet Security gibi bir güvenlik duvarı kullanıyorsan MSN in bloklanıp bloklanmadığını kontrol et. Internet izninin olması gerekiyor. İzin verilen programlar listesine ekle.
5. Güvenlik duvarını kapatarak öyle dene. Gerekirse uninstall et sistemden kaldır makineyi restart et öyle dene. Güvenlik duvarının bloklamadığına emin ol.
6. IE cache ve cookie’lerini temizle. IE de araçlar menüsünde, Internet Seçenekleri, Dosyaları Sil butonu ve Çerezleri Sil butonu gibi bişiler olması lazım onlara tıkla.
7. IE Güvenlik ayarlarını gözden geçir. IE Araçlar menüsünde, Güvenlik sekmesine git, orada “Check for server certificate revocation” Sunucu sertifika vs zımbırtısı işaretli olmasın. SSL 2.0 ve SSL 3.0 kullan seçenekleri işaretli olsun. Sonra OK e tıkla.
8. Başlat çalıştıra tıkla ve aşağıdakini yazıp enter a bas:
regsvr32 softpub.dll
aşağıdakiler içinde aynı işlemi yap:
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
9. MSN Messenger 7 kullanıyorsan, Araçlar menüsünde Seçeneklere ordan da Bağlantılar kategorisine geç, Gelişmiş ayarlar butonuna tıkla ve tüm seçimleri kaldır. iki kez OK e tıkla ve tekrar bağlanmayı dene.

0 yorum:

Yorum Gönder